Liity jäseneksi

VALJAKKO RY

Valjakko ry - virallisemmin Valjakkoajoseura Ry - on valtakunnallinen, Suomen Ratsastajainliiton (SRL) alainen seura valjakkoajon harrastajille. Seura toivottaa tervetulleeksi jokaisen valjakon ja lajista kiinnostuneen asuinpaikkaan, valmentajaan ja kisa-aktiivisuuteen katsomatta!


Liity seuran jäseneksi tästä linkistä: https://liity.ratsastus.fi/

Liittymissivulla voit valita jäsenyyden lajin - myös kannatusjäseneksi liittyminen onnistuu täällä!

Tästä linkistä pääset kätevästi Jäsenhuoneelle: https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenhuone/

SRL:n jäsenhuoneessa on mahdollista maksaa seuran jäsenmaksu, ja sieltä löydät myös sähköisen jäsenkorttisi.

Laitathan meille tarvittaessa jäsenasioissa sähköpostia osoitteeseen jasensihteeri@valjakkoajoseura.com


Jäsenyyden lajit ja jäsenmaksut 2024:

  • Juniori 57€ (Juniorijäseniä ovat vuonna 2004 ja sitä myöhemmin syntyneet). Juniorijäsenen jäsenhakemukseen tulee täyttää myös huoltajan tiedot.

  • Seniori 64€ (Seniorijäseniä ovat vuonna 2003 ja tätä aiemmin syntyneet).

  • Juniori perheenjäsen 28€

  • Seniori perheenjäsen 33€

Voit valita perhejäsenyyden, kun kanssansi samassa taloudessa on jo yksi Valjakko ry:n täysjäsen. Perhejäsenellä on muuten samat edut kuin ns. täysjäsenellä, mutta perhejäsen ei voi saada kansallista kisalupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perheenjäsenelle ei myöskään postiteta omaa Hippos-lehteä.

Muutos juniorijäsenyydestä seniorijäsenyyteen tapahtuu automaattisesti SRL:n järjestelmässä.

  • Kannatusjäsen 20€

Kannatusjäsen tukee seuran toimintaa: Kannatusjäsen on Valjakkoajoseuran jäsen, mutta ei Suomen Ratsastajainliiton jäsen. Kannatusjäsen ei nauti SRL:n jäsenetuja, eikä voi hakea SRL:n tukia esim. valmentautumiseen. Kannatusjäsenellä on kuitenkin kaikki muut Valjakkoajoseuran jäsenedut käytettävissään. Kannatusjäsenyys on toimiva valinta myös tilanteessa, kun olet jo jonkin toisen ratsastusseuran jäsen.

SRL:n jäsenedut näet osoitteesta:

https://www.ratsastus.fi/jasenelle/

Valjakkoajoseura haluaa tarjota jäsenilleen myös muita jäsenetuja - seuraa toimintaamme ja viestintäkanaviamme näiden kehittämisestä!

Kilpailuluvat

Valjakko ry edustavien valjakoiden kilpailuluvat sekä hevosten vuosimaksut ostetaan verkko-ostona. https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/

Tietoa valjakkoajon kilpailulupavaatimuksista.

Osta kilpailulupasi täältä:

https://kipa2.ratsastus.fi/shop

Jäsenyydestäsi:

JÄSENYYS JA LASKUT

Olethan yhteydessä seurasi jäsensihteeriin, mikäli laskussa on väärä jäsenlaji ja/tai summa tai jäsenlaskullasi on kiire.

Huomioithan että jotkut seurat vaativat kirjallisen ilmoituksen (esim. sähköpostin) jäsenyyden lakkauttamisesta.


TIETOSUOJALAUSEKE

Valjakko ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa. www.ratsastus.fi

Valjakko ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa. Laittamalla tietosi sähköpostitse, annat suostumuksen mm. yhteystietojesi käyttämiseen liiton, jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun.

Jäsenellä on oikeus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa.

Valjakko ry:ssä käsittelystä vastaa: Outi Sorsa, jasensihteeri@valjakkoajoseura.com

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Valjakko ry kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen yhteystiedot. SRL luo uudelle jäsenelle srl:n jäsennumeron.

Valjakko ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä. Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Valjakko ry kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen, esim. sähköposti. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu.